Természetes kalciummal a csontok egészségéért

Mindig is tudtam, hogy az idő előrehaladtával szükség van arra, hogy gondoskodjak csontjaim egészségéről. Nagyon megörültem, amikor végre természetes megoldásra bukkantam.

Barátnőimmel gyakran találkozom, sokat beszélgetünk, sétálunk, kirándulunk. Szeretnék sokáig aktív maradni, de látom, hogy a korosztályomban óriási különbségek vannak. Utánajártam, mit tehetek a csontjaim egészségéért. Számomra nagyon fontos a természetesség, ezért erre is próbáltam természetes megoldást találni.

Szeretnék sokáig aktív maradni

A csontok újjáépülése

Biológus barátnőmtől tudom, hogy csontjaink az életünk során folyamatos átépülésben, megújulásban vannak: kb. 10 évente a teljes csontállományunk kicserélődik. Az új, épülő csontoknak különösen fontos biztosítani a tápanyagokat. A csontok egyik fő építőanyaga a kalcium, de mellette más tápanyagoknak is jelentős szerepük van. Ahogy a ház építésénél is szükség van a téglán kívül cementre, homokra, mészre, úgy az épülő csontoknak is fontos a kalcium mellett pl. a C-, D- és K2-vitamin, magnézium, cink és mangán.

Kalcium - izlandi vörös algából

Nagyon megörültem, amikor rátaláltam egy 100%-ban növényi eredetű kalciumforrásra. Ez az Aquamin® nevű izlandi vörös alga kivonat, mely természetes ásványi anyagok egyedülálló kombinációja. Miért olyan különleges?

10 féle összetevő

Noha örültem, hogy létezik természetes kalcium, de féltem, hogy nagyon sokba fog kerülni, mivel általában a természetes alapanyagok jóval drágábbak, mint a szintetikusak. Kellemes meglepetés volt, amikor rátaláltam a CalciTrio® Naturel-re. Ez a készítmény összesen 10 összetevőt tartalmaz, köztük 100%-ban természetes kalciumot (Aquaminból®), ezenkívül számos olyan vitamint és nyomelemet (C-, K1-, K2- és D-vitamin, magnézium, cink és mangán), melyek különféle módokon támogatják a csontok egészségét.

Szőlőmag kivonatot is tartalmaz

A CalciTrio® Naturel tartalmaz még gránátalma- és szőlőmag kivonatot is, ez utóbbit Olaszország és Franciaország napsütötte mediterrán lankáiról származó szőlőből nyerik ki.

 

Rátaláltam a CalciTrio Naturel-re

A CalciTrio® Naturel étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Tudjon meg többet a CalciTrio® Naturel filmtablettáról

A CalciTrio® termékek étrend-kiegészítők. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.